Usch...

Ja jag vet...e sjukt länge sen jag skrev sist. Varje gång jag har tänkt o skriva, så har lusten flugit sin kos. Sen var det längesen jag tankade över bilder från digitalkameran o då blev det bara jobbigt.
Men nu så e alla bilder sorterade.-Nu e det ungefär en månad sen vi flyttade från Kyrkheddinge och vårt fina radhus. Saknar det lite men trivs superbra i Dalby. Det sköna med Kyrkheddinge är att det var ju omtapetserat och fint och nu måste vi börja om med tapetsering o grejer.

Just nu håller vi på o delar det ena rummet. Ska bli ett lekrum till Kickan och ett kontor/pysselrum.
Vilket företag det var o bestämma sig för barntapet :( det finns ju sååå många fina. Men tillslut så. Blir nog jättefint när det blir färdigt.
Tapeten i kontoret var inte lika svår men ändå...Hade ingen speciell i tanken men hon i butiken hjälpte oss.Kickan har hunnit bli 6 månader.
På bilden testar hon hoppgungan vi har lånat av Moster Linda. Hon verkade gilla den.

Imorgon börjar Anders jobba igen efter 4 veckors semester. Vi har inte gjort så mycket, lite dagsutflykter o så.

Var på Tosselilla med Linda, Ronny och Tova en dag. Det var eg meningen att Madde oxå skulle med men hon blev sjuk.
Ronny & Anders klättrar...


Undrar vem som har roligast :)Kickan tyckte oxå det var roligt.
Dock ville hon nog göra mer saker än hon kunde. Ville tex in bland bollhavet när hon såg Tova där inne. Jag tyckte dock hon var för liten ;) Plus där var ju en massa andra barn inne oxå som var lite vilda.

Detta fick hon vara med o göra. Hon tyckte det var jätteroligt o sitta där medans Tova hoppade. Sken som en sol :)

Tovas vis o gå i Tarzanstigen :)

Påfåglarna gick lösa.

Tova åker karusell med sin kusin som var där med sin familj.

Vi står o väntar på Tova o Ronny. Tova ville inte gå hem :)

Det var en jättemysig dag.

Sen var vi i Furuboda utanför Åhus i 3 dagar med Anders mamma och hennes väninna Madde. Mysig stuga. Gick ner till havet ett par gånger. Dock inga dop för det var svinkallt i vattnet. Brrr. Sen spelade vi biljardminigolf i Åhus ena dagen. Lite annorlunda mot vanlig minigolf men lite lättare.

Sen var vi o hälsade på Linda, Ronny o Tova en dag i "deras" husvagn i Simrishamn. De hade lånat den av Ronnys föräldrar. Tom Dumle fick hänga med. Tog med lina och sen fick han vara i förtältet. Dock var han på väg ut genom ett minihål ett par gånger.
Gick en runda in till Simrishamn och fikade och åt sjukt god kulglass.
På väg..


Nu när vi har flyttat så satte vi ihop gåbordet. Hon tycker om o sitta där.  Dock e den lite hög så det tar ett tag till tills hon kan gå med det. Hon når precis ner. Plus den e lite trög i hjulen så det krävs lite benstyrka. Fick plocka ut batterierna igen för Kickan la armen på knapparna hela tiden, skitstörigt efter ett tag. Kan inte stänga av utan man måste plocka ut batterierna...

När Tova e här på besök så ska hon sitta i den hela tiden. Tur hon inte väger så mycket. Vet inte vad maxvikten är men henne klarar den iaf :)Här e hon sjukt lik sin kusin Neo.Nu kan Kickan nästan sitta själv. Eller ja hon kan sitta upp utan att man håller henne men hon klarar bara en liten stund innan hon tappar balansen. Bäst går det om hon har nån leksak i handen så koncentrerar hon sig bättre på nåt sätt :-)


Nä nu får det räcka för idag. Tar ju en evighet att lägga in fotona. Och klockan har hunnit bli en del. Imorgon har jag ju ingen hjälp av Anders när Kickan vaknar.

Så Natti Natti på Er!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0