29 December 2010

Snart Nytt år!! Undra vad 2011 har för planer för en!! Ja jag vet en sak iaf...jag ska börja jobba igen :( April då sker det...inskolning av Kickan kommer ske i mitten av mars. Får se vilken förskola det blir. Undra när man får reda på det??
Ska nog ringa nästa vecka o kolla!

Julafton kom och försvann i en väldig fart. 4 st "julaftnar" har vi firat. Blir ju så när man har skilda föräldrar!! Den första firade vi helgen innan nere i Beddinge.Den andra firades i Lund på lillejul hos Farmor med kusinen Neo...ja och några till ;)Undra vem som tagit denna bilden. blev ju riktigt bra ju. Det e inte jag för det e mitt knä man ser...Novalie har full fokus på sina nya bilar...

Den tredje firade vi på julaftonsförmiddag borta i Hemmestorp hos gammelfarmor och gammelfarfar med Novalies morfar och de sidan släkten...men vi öppnade inga paket då utan de fick följa med ner till Bonderup. Tyvärr så tog vi inga foto.
Men mysigt var det...
Fick upp plastgranen, när den väl hittades och sen tog det tid och hitta lådan med kulorna och ljusen...ja sen skulle ju ljusen sättas i. När ljusen väl var i så fungerade den så klart inte...som tur var fanns det en till som fungerade...
Blev en fin gran tillslut!

Sen bar det av till Bonderup innan Kallen!!Novalie med mormor

Fick tyvärr en släng av magkatarr precis innan vi skulle äta så det blev inte mycket mat för min del. Höll i sig hela kvällen..inget roligt alls.Rendräkten Novalie fick av sin morbror :) Så söt!Vår "Jultomte". Tyckte inte det behövdes nån tomte detta året för hon förstår ju inte ändå.Här behövs inga leksaker i julklapp. Det räcker med en kartong att stå i juh!Glad liten fis i lådan!Novalie med sin morbror.Julklappsspelet i full gång!!


En del av leksakerna Novallie fick i julklapp.Av mina kusiner Johan, David och Lovisa!Av Thisa och Jeanette. Har faktiskt själv funderat på o köpa denna, tycker den e så söt.


Kläder från Morbror Christian.Kläder från Mormor!Av moster Madde. Fick en gul buss också. Ska sätta på dekalerna på bilen också...Av kusinen Tova!Den rosa pudeln fick Novalie av morfar. Den går av sig själv och skäller typ hela tiden...lite smått enerverande faktiskt :) my little ponyn fick hon av kusinen Isaac!!

Sen har hon fått fler saker men pallar inte fota allt då hade det blivit ett jääättelångt inlägg. E ju redan långt :) Tur det mesta e bilder.

Fick oxå julklappar faktiskt. Lite böcker, ett biobesök, foto, lykta, pengar, pyjamas bla...

Men mysigast var ändå att få umgås med nära och kära!!

Snart Nyår......

Så Jag önskar alla Ett Gott Nytt År och en god fortsättning!!!

Natti Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0