Lördag igen!

Då var det lördag igen. Jösses vad denna veckan har gått fort då!

Som sagt så var jag hos Syster Maggan i Jonstorp i tisdags. Jättetrevligt, kul att se hur hon bor. Inte riktigt så jag hde föreställt mig att det skulle se ut men jättemysigt litet hus med två hästar gåendes i hagar precis bredvid huset. Stora hästar var det oxå! Fick min kantarellpaj som jag önskat mig. Vi körde därifrån vid 23 tide så jag var hemma sent.

I torsdags var jag hos Linda o träffade tjejerna. Lika god middag fick man där. Paj är aldrig fel. Snacka en massa och Tova Lova, ja hon gick ju för fulla muggar. Hade varit med Stina innan på dagen och Elias han e Ju också jättestort ju. Var tar tiden vägen. Hjälp jag börjar bli gammal.

Har äntligen fått broderiet så nu ska här broderas. Dock haft fullt upp hela veckan eller varit alldeles för trött (sover jättedåligt om nätterna för tillfället) så jag har inte börjat med det än. Har ju "lite" tidspress på mig om det ska bli klart innan Beata kommer!

Så här e det tänkt att det ska se ut!


Sitter o tänker på vad man ska hitta på med idag! Ville egentligen till Sofiero o titta på hundutställning idag men sängen var så skön och sen är det inte kul att köra så långt själv. Måste lära känna någon mer hundtokig människa som gillar sånt...

Vi har nog fått möss igen. Hör något i väggen in till klädammaren och nej det är inte Anders eller Dumle för de sitter i köket...Annars har vi fått gäster på vinden.

Nä nu får jag hitta på något att göra.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0