Korten...

var färdiga. Skönt. Hade fått för mig att de skulle komma hem i brevlådan men så kollade jag mailet o jag hade ju kryssat i att hämta i butik! Tur jag kollade en extra gång. Skulle ta 5 arbetsdagar, vilket jag kan tycka är lång tid men de skriver väl det för att hinna med. Det var iaf klara så har suttit nu i eftermiddag o fixat. Synd att det inte var självklistande kuvert för det där limmet smakar inte gott :) frimärkena slapp jag iaf slicka. Alltid nåt. Men iaf så ska jag få iväg dem imorgon!
Nu kan jag boka av en sak på listan...

nä usch, har varit uppe sen klockan 7 imorse så nu ska jag nog gå och lägga mig!

Nattti Natti

Julklapp

Eller ja, jag har idag köpt en klocka för pengar jag fick i julklapp! Har knappt rört pengarna eftersom jag inte riktigt vetat vad jag skulle köpa för dem, hade funderingar på att spara dem till en tatuering men jag tänkte spara en del o handla för en del. Och då blev det iaf en klocka.

Köpte den på Ur o Penn. Fanns i flera färger så jag hade väldigt svårt för att bestämma mig. Men till slut valde jag den gula!!Första gången jag såg dessa klockor var när min kusin Madde fick en rosa i julklap. Funderade på att ta den i babyrosa men ville ha mer färg. Sen den lila var oxå jättefin, ja det var inte lätt. Men jag är iaf nöjd med mitt val!


Natti Natti


Glad Påsk!

I år har jag faktiskt införskaffat lite påskris o pyntat det...ska ju kännas lite att det e påsk eller?Håller på att lägga över lite bilder från kameran till datorn. E just nu inne på Melvins dop. Anders filmade även lite...ska kolla på dem sen. Har sett lite i kameran men där e inte ljudet det bästa, fast förvisso så satt ju Anders typ längst bak ifall Lillan skulle börja gråta så det kan ju vara det.


Bilden är lite suddig men det beror på att vi håller på o gå ut :)


Novalie e festfin :)

Idag har jag o Lillan varit o hälsat på Madde, hon har nyligen flyttat till lägenhet inne i Lund men då hon inte haft soffa tidigare så blev det nu. Plus systern var nere med sin kille från Stockholm så då passade hon på :)
Det var även Linda o Tovis (hon kallar sig själv för det för tillfället) Emma o Andreas, Jacob och så Maddes kille Johan oxå. Det var en fin, ljus o stor lägenhet. En tvåa med stort kök o vardagsrum. Tittade bara snabbt in i sovrummet så det vet jag inte riktigt hur stort det var :) Och som vanligt så glömde jag ta med kameran så inga bilder:(

När jag kom hem så höll Anders på för fullt i trädgården, så nu e allt det vissna bortplockat på framsidan. Han pallade inte ta baksidan idag o jag förstår honom.
Jag kunde ju inte vara sämre så jag drog fram en spann med vann och en fönsterskrapa o började putsa fönsterna :) Det var på tiden. Har bara några fönster kvar o ta på insidan men sicken skillnad det blev...

Nä minsann nu e klockan så där mycket igen :(

Dags o säga Natti Natti

RSS 2.0