22 september 2010

Idag e ingen vanlig dag för det är Tovas 2års dag!! Grattis Tovalova!!!Denna togs i somras :)
Gladis!

Nu är Kickans rum nästan färdigt. Ska sy gardiner, hänga upp lite mer på väggarna o lite sånt oxå.Leksakslåda som för tillfället är tom. Men bra o ha iaf!Svårt o förstå hur det ser ut i verkligheten kanske men så här blev det iaf. Vill man se hur det ser ut, ja slå en pling, vi e kanske hemma :)Finn 1 fel ;-)Avslutar med en bild på Kickan. Hon ålkryper jättemycket nu. Dock vill hon att det ska gå snabbare men krypa gör hon inte än. Tur för Dumle, stackaren e ju såå populär och intressant ju.

Det nya nu e att hon typ flörtar med en. Hon nickar, skrattar och blinkar på samma gång. Så söt. Min underbara dotter :)
Sen lägger hon även huvudet på sne, hon tittade på ett mjölkpaket igår och helt plötsligt la hon huvudet på sne, undrar vem som lärt henne det.

Nä sängen kallar så smått.

Sååå

Natti Natti

18 september 2010

Har tänkt o skriva ett inlägg nu i flera dagar. HAr liksom bara inte blivit.

Ska snart gå o ge Kickan välling så att hon inte vaknar inatt..konstigt att hon har börjat vakna om nätterna först nu. Innan sov hon som en stock hela nätterna igenom. Vet inte om det kan bero på att hon somnar tidigare om kvällarna nu. Har fått in lite mer rutin nu och det e ju skönt.

Iaf så e Kickans rum färdig tapetserat. Så nu e det bara lite möbler och lull-lull om behövs. Ska till Ikea i morgon eller ja idag..(hur man nu ser det =) )- Så här blev resultatet. Kanske svårt o se. Den rosa är en fondtapet och sen är de andra väggarna i den gröna. Fast den gröna är ljusare grön i verkligheten. E man nyfiken får man väl titta in på ett besök =)- Närbild på kaninerna :)

Eftersom rummet var färdigt tyckte jag att lite grejer fick flytta in. Så jag monterade ihop de doppresenter som fortfarande låg i sina kartonger.


- Fick lite hjälp av Hillmut med fotöljen :) ja och grisen monterade jag ju inte...

I Tisdags fick jag ett brev som jag blev överraskad av. Det var tjockt och kom från Bonniers bokklubb. Min första tanke var, "Jag har inte beställt nåt från Bonniers". Kunde ju känna att det var en bok. På en liten lapp i stod det" Grattis till er Vinst" Jag hade vunnit i en korsordstidning. Ja, jag och Anders, Lika mycket hans förtjänst!!- Vinsten!! Fick även en trisslott, som jag glömde fota. Men som vanligt med min tur så var där ingen vinst :(

Inte för jag vet vad jag ska med ett sånt lexikon till. Men det var kul o vinna nåt för en gångs skull!- Denna dress/pyjamas fick vi av Madde och Jocke när hon föddes. Då var den ju för stor, under sommaren alldeles för varm och nu var jag lite rädd att den var för liten. Så var ju tvungen o prova den..Sjukt söt i den juh.- Svårt o se kanske men det ska se ut som en dinosaur. Samma ljusgröna "taggar" finns på rumpan också :)-Kickan prov kryper/ålar sitt nya rum!-Så klart måste Dumle vara med på ett hörn.


Nä nu e det dags och fixa vällingen och sen ropar kudden på mig.

Sååå

Natti Natti


lite foton kanskeNu kan hon sitta själv. dock får man var med lite fortfarande då hon inte fattar att man kan ta emot med händerna när man trillar. Sen e man ju rädd om huvudet oxå ju =)

Nu har ju Kickan hunnit bli 7 månader. Shit vad tiden går fort...

Var hos gammelmoster Anette igår och det märks att hon uppfattar saker o ting nu för hon blev jätterädd för Benzon och Bella, de två Rottweilrarna som dem har. Hon fick en snäll men blöt puss på handen av Benson men det tyckte hon inte om =)
De e ju alldeles för stora tycker hon, så sen räckte det att hon såg dem för att hon skulle börja gråta. Och Benson som bara ville vara snäll och hälsa..Har fått låna Tovas hoppegunga. Den gillar hon starkt. Upptäckte dock att vi har bara karm på båda sidor endast i köksdörren. Märkligt...Anders har satt upp en krok i vardagsrummet men då måste den sitta där hela tiden då man måste böja ihop den för den e lite liten. Och då e gungan ivägen när man inte använder den. Får väl fixa en annan krok vid nåt tillfälle =)Nu e hon en hejare på att ålkrypa. Hon gör rätt rörelser med benen men hon fattar inte riktigt än att man kan använda knäna. Det kommer tids nog!!

Nä nu ska jag fixa välling till en sovande Novalie. Hade ju gått upp lite dåligt i vikt så nu blir det mat när man sover med..

Natti natti

värdelöst vetande =)

Hittade detta på familjeliv!

Fjärilar smakar med fötterna.

En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i
halsen.

Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.

Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.

Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

En snigel kan sova i tre månader.

Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".

Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar
aldrig att växa...

Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

Alla isbjörnar är vänsterhänta.

En struts öga är större än dess hjärna.

Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på
tangentbordet.

Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.

En krokodil kan inte sticka ut tungan.

Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.Gissar att någon försöker slicka på sin armbåge nu =)

RSS 2.0