10 veckor

jaha tiden den går. Idag gick jag in i vecka 30. Alltså 29+0. Tezz på jobbet "jaha då är det bara 10 veckor kvar ungefär". Har inte tänkt på det viset innan men jag fick lite smått panik. 10 veckor...det är ju egentligen inte speciellt lång tid.

I fredags fyllde min morfar år. Var där på kvällen, det bjöds på kaffe och en massa kakor. Speciellt mormors goda chokladkaka. Jordgubbsmössan till bebisen var färdig, dock var den alldeles för stor. Vet inte riktigt vad det var för ett mönster hon i garnaffären hade gett mig men hon sa att det var för barn. Me jag tror inte det. Madde fick den för den passade henne. Mormor ska sticka en ny till mig :)

Träffade Nilla och lillkillen Isaac i söndags. Skulle hämta en piercing i plast till naveln som hon hade. Egentligen är den Lindas, hon använde den under sin graviditet och Nilla skulle också göra det men tror inte hon gjorde det. Vet inte riktigt om det är lönt för min del, kan fortfarande använda min vanliga och snart får man väl ta ut den helt ändå.

Fick även en pappkasse full med kläder av Nilla. Mest små bodys, men lite byxor och några mössor. En del ville hon ha tillbaka sen. Det kan jag förstå för de e ju så söta. Ska hon sen ha fler barn vill man ju kunna använda grejerna igen. Blir ju en del pengar av det.

Ja just det. Fick även en jättefin filt av kusinerna Tova och Isaac. Demi (nillas hund) var oxå med på ett hörn. Nilla har en likadan och när hon köpte den på Gekås i somras så sa jag att en sån ska jag köpa sen :)



Magbilder från idag :o)
 

Tycker magen har växt mycket de senaste dagarna.


Anders tog denna bilden för ett tag sen i smyg när jag och Dumle låg o sov. Upptäckte det på laptopen dagen efter. Han hade lagt den som bil på skrivbordet.


Nä nu e klockan så där mycket igen. Ska låta Anders få sova utan ljudet av tangenterna....

Natti natti


ont

ja jag har haft ont i min högra höft hela dagen. Hugger till som bara den ibland, dock när jag gör olika rörelser med benet. Hade ju underlättat om det var vissa rörelser som gjorde ont för då kan man ju undvika just dem :)

Ja annars har det mest blåst idag och regnat. Dumle har inte varit speciellt pigg på att gå ut. Iaf inte förrän nu :(
Denna gången ville han ut på baksidan. Får väl gå ut en runda med honom sen.

Tänkte lägga in foto på Dumle som jag tog för ett tag sen men tror ni inte jag har blivit av med adaptern till mitt minneskort. Ju mer jag letar desto mer irriterad blir jag så jag får nog vänta till imorgon. Sladden har jag inte använt på länge så jag e lite osäker på var den ligger och med alla dessa tekniska prylar man har så ligger det sladdar överallt...

Natti natti

rättelse

Det var inte i tisdags jag tog sprutan. Utan i onsdags. E ju helt snurrig på dagarna :P

Jaha

Då har man tagit den där sprutan. Mot svininfluensan. Var o tog den i tisdags efter jobbet. Där var en hel del folk som väntade. Men de var väldigt effektiva så det tog inte så lång tid, Fick dock sitta o vänta i 10 min efteråt. De sa att allergiska reaktioner uppstår de första 10 minutrarna.
Fick ont i armen direkt. Har fortfarande ont och e öm i muskeln i överarmen men det går väl bort. Hade lite svårt att somna eftersom jag brukar ligga på den sidan som sprutan togs i, men hade så ont igår så det fick bli den andra sidan. :)

Var ledig idag. Så skönt att ha sovmorgon. Madde väckte mig fast min väckarklocka hade rint i typ 1 ½ timme redan. Snoozeknappen är farlig. Efter dusch, frukost och promenad med Dumle körde jag ner till Bonderup för en kopp kaffe.
Blev lite buzz och en massa snack. Körde sen ner till Vellingeblomman. Ingen av oss hittade dit men Madde hade skrivit ut vägbeskrivning. Gick nästan hela vägen. Hamnade dock i Bunkeflostrand istället. Missade en avfart nånstans på slutet. Det var ingen bra vägbeskrivning. Men med lite hjälp av ett telefonsamtal så hittade vi tillslut.

Där var väldigt många tomtar och änglar och annat "juligt". Var ett rätt stort ställe med mycket saker men handlade inget utom 4 bordsunderlägg. De var inte jättejuliga så jag har redan lagt de på köksbordet. Vet inte riktigt om de passar till duken dock. Får väl se.

Ledig imorgon också.
Anders tog sin spruta idag så vi får se om han reagerar med feber imorgon. Då kanske han får vara hemma imorgon...

Nä lite mer tv tittande innan sängen kallar.


Var längesen man såg detta programmet ;)

Natti natti



Nerräkning

Nu har nerräkningen börjat på allvar. Nu är det en månad kvar, eller 17 arbetsdagar. Räknar man i arbetsdagar så låter det inte alls dumt :)

I helgen var jag på barnmässa i Malmö. Dock trodde jag att det skulle vara lite "mer". Det var mest internetbutiker som ställde ut, det var ju i och för sig bra, men jag saknade några av de mer "vanliga" butikerna. Där var mest grejer för de som redan har barn. Man kunde köpa leksaker, mycket i trä, kläder också. Tänkte köpa en body från mykidoo.se men 62/68 var slut :( tyckte det var synd o köpa 50/56, man hinner ju knappt använda den storleken. Tänkte köpa bodyn från deras hemsida men när jag var inne där så kunde jag inte hitta just den. Synd...

I lördags hade Thisa sexparty. Hade först inte tänkt gå eftersom jag skulle jobba på söndagen men tyckte inte jag kunde sitta hemma själv, tur var ju det för det var ju jättekul. Kul att det för en gång skull även var killar med. De två jag har varit på innan var det tjejer på så detta lite annat. Dock lika mycket fniss o skratt. Om jag köpte något..ja ni. Anders vet, han var ju med :)
Iaf så var det jag o Anders. Madde o Jocke. Lina o Nicklas Bornstrup. Nicklas Persson. Petra Persson och hennes killkompis (glömt namnet) Carsten och Anna-Maria. Thisa o Jeanette så klart. Hoppas jag inte glömt någon. Hillman kom senare.


Bild på mig som Jeanette tog (tror jag). Snodde den från hennes blogg. Hon har fler roliga foton om ni är nyfikna. Jag tänkte ju inte på att ta med kameran :(

För de andras del blev det en hel del öl och vin. En massa dansande och flamsande. Madde försökte härma mig och stoppade en kudde under tröjan...



Uppdatering av magen, dag 26+0. Tycker dock det är mer "mage" i verkligheten. Kanske för att det är fotat från sidan.


Nä usch jag sitter bara o jäspar...kanske dags o gå o lägga sig eller..

Natti Natti!!!

RSS 2.0