Kalashelg

Ja två kalas denna helgen.

Först igår var det Thisa som fyllde år. 27 år...GRATTIS!
Han bjöd på jättegod o jätteonyttig smörgåstårta..inte speciellt ofta man blir bjuden på det. Kanske inte så konstigt då det inte e speciellt billigt. Men men. Gott iaf.

Så klart blev det ju snack om när bebisen ska komma. Helt plötsligt börja det gissas när. Vet inte om det var Lindas eller Maddes idé men nu har hela släkten satsat pengar (20 kr) på vilken dag. Blir det en dag som ingen har gissat får bebisen pengarna :) Fast med så många som har gissat blir det ju svårt. Jag skulle också gissa. Ja jag tog BF datumet, 8/2.  Det e ju lite svårt o veta. Så nu får vi se vem som vinner!!

Sen idag var vi på 3 års kalas.
Elias fyller år nästa fredag men då ska han till sin pappa så det blev idag istället. Direkt när vi kom dit möttes man av en jättemassa oljud, både från barn och leksaker. Med 6 barn blir det en hel del oljud. Där var även 3 bebisar men de var tysta och lugna. Tänk det tar inte många sekunder för 6 vildingar :) att stöka ner en lägenhet. Det var verkligen leksaker överallt.
Elias fick en del presenter. Både leksaker och kläder, men gitarren var nog mest omtyckt.
Av oss fick han en spindelmannen tröja, ett svettarmband och en liten sportflaska, båda dem med spindelmannen på. Allt hittade vi på H&M. Enligt Elias ska det antingen vara spindelmannen eller Blixten från filmen Bilar på allt. Speciellt på kläder. Tror han har varenda tröja man kan köpa med Blixten på hemma. Fast en del börjar han växa ur.

Nä nu ska jag fortsätta titta på Kalenderflickorna. Riktigt rolig/härlig film....
Barnmorskebesök

Varit hos barnmorskan idag för koll. Allt var bara bra.
Bebisen har fixerat sig iaf.

Blodtrycket låg på 115/65
Hb-värdet var 118
Sf måttet låg på 33 (Symfys-fundus) magens storlek.
Bebisens hjärtljud var 138.

Från inskrivningen fram tills idag har jag gått upp 7,9 kg.
Det tycker jag inte är så farligt. Trodde jag skulle gå upp mer fast hade som mål att inte gå upp mer än 10 kg. Men tror inte jag har samlat på mig vätska o det gör ju en del!


Smyckeparty

Var på smyckeparty igår! Linda hade ordnat det! Fast vi var hemma hos hennes "svärmor" Ingegerd. Det var en jättetrevlig tjej som visade olika smycken.
Hon kom från nåt som hette Dag och Natt.
Har aldrig hört talas om det men det var jättefina smycken. Var svårt o välja. Dyrt blev det men men. Har ju julklappspengarna kvar!

Idag har jag inte gjort något speciellt!
Blev en maskin med tvätt, lite broderande och ett litet besök av mamma.
Hon ville låna den sista säsongen av Mcleods döttrar. Har dock inte sett de sista 4 avsnitten. Hon tog de andra så länge. Jag har dragit ut lite på att se dem för det är sista säsongen och man vet ju inte riktigt hur den kommer sluta. På ett bra eller dåligt sätt!
Samma sak gör jag med sista ljudboken om Twilight. Har inte så mycket kvar men vill inte riktigt veta samtidigt som man är nyfiken...
Men nu har jag ju lite press på mig att se de sista avsnitten annars hinner ju mamma ifatt mig!! :o)


Nä nu måste jag gå o lägga mig så att det inte blir lika sent som igår.. Halv 4. Okej klockan är rätt mycket nu också men inte som de andra dagarna!

Natti Natti

Avbockat!

Idag har jag o Anders fått inhandlat babyskydd. Köpte den på Babyringen i malmö. Deras egen färg. Brun och beige. Den är 200kr billigare än de andra färgerna. Tycker egentligen bäst om den med prickar men tycker att priset går före design :)


Sen har vi även monterat ihop sängen. Och då fick vi ju bädda den också! så här mysig blev den!

Kolla in i spegel. Vem ser ni där??

Jodå där låg han och undrade vad vi höll på med. Man måste ju vara med överallt och speciellt ligga skönt under tiden!Tycker om att använda amningskudden som stöd!
Just nu ligger han brevid mig i soffan och sover!!!

Ja just det. Vi köpte även badbalja i Malmö så nu kan jag bocka av tre saker på listan. =) Nu är nog
allt klart av det som skulle vara ordnat tills bebisen kommer. Har lite grejer till men det får vänta till senare för det är inget som behövs än! Har börjat packa min väska också men den kan jag ju inte packa helt färdig förrän det är dags!

Nu är det dags för lite tv-tittande!


oj oj!

Har inte haft någon som helst inspiration till att skriva.

Julen kom o gick i en veldans fart. Blev ett par dagar med släkt och vänner på lite olika håll. Blir ju så när både jag och Anders kommer från skilda hem. Men det var inte  "jobbigt", gillar att umgås med folk =)

Nyår spenderade vi i Södra Sandby, hos Thisa. Vi var 14 st och även en liten bebis vid namn Liam. Jeanettes kompis son. Han var bara 2 månader och jääättesöt!! Pytteliten. Blev inga speciella foto. Anders tog några men det är inte på alla som var där. Jag glömde bort att fota under kvällen så därför blev det inte fler.
Ingen av oss hade köpt raketer, dock hade vi, Madde och Thisa köpt svävande lyktor, Khom Loy, som vi skickade iväg. Såg rätt många sväva förbi så de börjar nog bli populära..

Vintern och snön har även kommit. Till Dumles förtjusning (så länge som det inte fastnar under tassarna)

Rätt mycket snö som kom. Dumle gillar när man kastar snöbollar till honom, då måste han äta upp dem!

Lite nya magbilder. Kanske de sista jag tar vem vet. Är idag i 35+2.

   


Har iaf packat bebisens grejer i skötväskan så den är färdig. Drömde nämligen för ett par dagar sen att värkarna startade och inget var packat. Så den dagen packade jag väskan. =)Här står den färdigpackad!
Ska packa ner det mesta av mina saker i helgen så att det också är färdigt. Sen är det bara till att vänta tills hon är redo för världen.

Ja vi har lite smågrejer att fixa under tiden. Sätta ihop spjälsängen, hämta vagnen, köpa babystolen men men.

Hämtade även åkpåsen jag hade beställt idag! Den är så fin. Färgglad.Eller hur är den fin.

Nä nu ska jag sy lite innan jag går o lägger mig!


Natti Natti


RSS 2.0