GOD JUL!!

Ville bara önska er alla en riktigt god jul!!

Får skriva mer senare!!

Christmas Hugs!

Lucia


Idag har jag varit på Elias dagis o tittat på barnen när de hade luciatåg! De skulle vara utomhus av någon anledning så man fick ha ordentligt med kläder. Rätt så kul o se alla barnen som små michelintomtar och lucior. Där var även en liten pepparkaksgubbe men han blev lite ledsen under sången.
Elias var jättesöt, han kunde ju knappt gå eftersom han var så påpälsad =) Tur var det eftersom det snöade lite. De stod under tak men sen skulle ju alla bort o leka. Så kläderna var inte rena så länge.
Sen blev det fika, kaffe o lussebullar. Gott med lite varmt.
Elias sjöng nog bara på tipp tapp- låten och blinka lilla stjärna men han var duktig ändå!

Igår var jag och Anders på det sista ultraljudet.
Hon har blivit stor. Japp det e fortfarande en flicka, hon kollade noga efter :)
Vägde ca 1800g.
Allt såg jättebra ut. Normalt.
Man kunde tom se en massa hår på huvudet. Det trodde jag inte.
Barnmorskan räknade ut att hon kommer väga ca 3500g om jag går tiden ut och hon växer i jämn takt. Men som barnmorskan sa så gör de flesta bebisarna inte det. Vissa dagar växer de mer än andra.
Barnmorskan undrade hur mycket jag vägde vid födseln. Sa att det var vanligt att ens bebis väger ungefär samma som en själv. Kom mer dock inte ihåg hur mycket jag vägde.

Det kommer bilder sen när vi har scannat dem!

Har annars en fullspäckad vecka med både det ena o det andra. Men det viktigaste är att bli klar med alla julklappar denna veckan. Undrar om jag lyckas :/

Natti natti
Ullared

Japp var ju där i lördags!

Vi skulle egentligen ha kört 4.30 på morgonen...usch. Jag ringde o väckte Madde vid 4.10 så det tog lite längre tid innan hon och Jocke kom hit. Har för mig att vi körde lite efter 5 istället. Usch vad tidigt det var. Beckmörkt ute och det tog ju rätt lång tid innan solen dök upp.

Christian hade sovit över hos oss så det blev en full bil. Hade lånat moster Anettes bil eftersom den är större än vår och Maddes bilar. Blir ju rätt många påsar vid en Ullaredstur. Jag och Anders skulle ju mest upp för att handla till bebisen.

De hade redan öppnat när vi kom dit men det var nästan ingen kö så det var iaf skönt.

Så mycket folk det blev under förmiddagen. När vi väl kom till leksakerna var där smockfullt med folk. Hade ju tänkt kolla julklappar till barnen vi ska ge men man pallade inte gå där. Hittade iaf en grej till Neo :)

Det var lika mycket folk vid julsakerna så där gick jag bara snabbt förbi. Madde, Jocke o Christian hade redan gått i förväg eftersom jag och Anders tog lite tid på oss vid bebisgrejerna. 

                               
      

     

     

  

Detta e sakerna vi köpte till bebisen. Köpte även täcke, kudde, plastad frotté och några lakan o örngott. Blev en hel del grejer. Köpte även lite andra saker och kläder till både mig och Anders. Notan blev på 4000 kr. Anders var lite nervös ett tag när jag stoppade ner body efter body i vagnen. Då höll han lite koll på hur mycket det skulle kosta. Vi hade satt in pengar så det skulle räcka men som alltid annars springer det lätt iväg. men pengarna räckte och vi fick köpt en hel del av det vi behöver.

Kunde äntligen bocka av flera saker på min lista.

Dock har vi en del grejer kvar på listan som kostar lite pengar. Får köpa lite då o då. Några saker kanske man kan önska sig sen. Något tänkte jag se om jag kan hitta på blocket.

Madde hade kört hela vägen upp så hon orkade inte köra hem. Så det blev Jocke som fick köra den första biten men sen blev han också trött så då tog Anders över ratten. Jag var helt slut för jag hade vaknat redan vid tjugo över tre och sen inte kunnat somna om.
Sov nästan hela resan hem.

Dumle hade vi lämnat hos Anders mamma Inger. Så honom körde vi o hämta efteråt.

Man var ju helt slut dagen efter så då gjorde vi inte så mycket mer än var på julmarknad i Björnstorp mer mamma. Åt frokust hemma hos henne innan.
Mamma köpte en krans att hänga på dörren och sen köpte hon 2 amaryllis, jag fick den ena. Tack mamma...

Nä nu pallar inte min rygg mer så nu ska jag nog gå o lägga mig!!

Natti Natti


ojdå!

Det var längesen jag skrev sist. Har inte pallat.

Har hänt en del sen sist.

I torsdags var jag på glukosbelastningen. Den där drickan var inte speciellt god. Och då hade jag ändå en citron med. Tänk o dricka den utan citronen...
Sockervärdet låg på 8,1. Barnmorskan sa att det var bra. Glömde fråga vilken gränsen är...
Hb låg på 109 så det var lite väl lågt. Ska ju ligga på ca 120 eg. Så nu blir det till att ta två järntabletter om dagen istället.
Fick även lyssnat på hjärtat men glömde ta med min röda pärm så jag vet inte vad det låg på :(
Barnmorskan ska skriva in det nästa gång vi ses.

I fredags var jag på O´learys (på Entré) med jobbet. Julmat plus bowling. Dock kom inte chefen, hade inte heller sagt till mer än en uska så vi stod o väntade hur länge som helst. Trodde ju hon skulle komma. Men maten var iaf god, gillar verkligen julmat, dock finns det vissa rätter man kan hoppa över.
Bowlingen var oxå rolig. Kändes lite i magen de första gångerna men sen gick det bra.

I lördags jobbade jag min sista dag!! sååå skönt!
På kvällen hade mamma kalas. Hon bjöd på jättegod mat och Tova stod för den mesta underhållningen :)

I söndags var vi bjudna till Emma och Andreas på brunch. Eller rättare sagt stor hotellfrukost. Så kändes det iaf. Hur mycket mat som helst!
Precis när vi skulle gå så satte de igång att göra lite julpyssel. Fläta små hjärtkorgar. Var sjukt längesen man gjorde det så man fick ju göra ett försök.

 
De får vi nog hänga i granen sen!

Efter det tog jag och Anders en tur till Ikea. Köpte äntligen spjälsängen!!
Blev en Gulliver
GULLIVER Spjälsäng

Köpte även madrass och lite annat smått. Väntar tills vi varit på Ullared med att köpa resten.

I veckan har jag mest varit med Stina och Elias. Träffade Madde och Christian på Nova en stund.
Plockat lite här hemma. Hittade dukar jag hade glömt att jag köpt.
Fick till slut upp julstjärnorna och Anders har hängt upp julgardinerna i köket. Hittade äntligen de jag ville ha!

Nä nu är det obekvämt att sitta framför datorn. Bebisen trycker uppåt.

Natti natti


RSS 2.0