något nytt?

Jaha då ska vi se vad som har hänt i veckan...

Som sagt var det ultraljud i måndags.
Har haft min jobbiga vecka på schemat denna vecka. Jobbat kväll tisdag, onsdag o torsdag, sen ska jag jobba kväll imorgon och delad tur på söndag. Riktigt bull.

Innan jobb i onsdags träffade jag Tezz o Liam. Martin var också hemma men han satt mest i spelade xbox. Blev en massa snack om jobb o  en massa annat. Tezz har börjat jobba på Kompassen igen. Ska jobba med henne i helgen, skoj. Hon gav mig ett bra tips, att skiva ner lite typ varje dag om graviditeten, hon hade gjort det när hon väntade Liam. kul och läsa sen. Man glömmer så fort. Får dock se om jag lyckas.... :)

I torsdags var jag borta på mammas jobb o visade ultraljudsbilderna. Hon var ju "tvungen" o visa bilderna för alla, hade ett stort leende på läpparna när hon sa mitt barnbarn...Hon tog även HB- värdet på mig och det var lite lågt. 111 och det ska ligga på ca 120, så nu måste jag få i mig mer järn.

Idag har jag varit i Malmö o träffat Maja. Blev lika mycket snack där. De håller på o lägger nytt golv i hallen, svart. Blir nog fint när det e färdigt. Gick en lång runda på stan, fikade lite, blev tillslut McDonals efter lång om länge...inte speciellt nyttigt men sjukt gott.Blev en Mcfeast...mmm...

Stack vid 17 tiden, så det blev en heldag med Maja.

Tror jag känner bebisen nu. Ibland känns det konstigt i magen, men det kan ju var något annat också, har läst att det ska kännas som en fisk som spratlar till :) och det e typ så det känns...

nu längtar jag bara till den 16 för då är det dags för ultraljud nummer 2....längtar tills jag får se "Beata"igen *LER*

Nä du nu blir det nog natti natti för min del!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0