Kalashelg

Ja två kalas denna helgen.

Först igår var det Thisa som fyllde år. 27 år...GRATTIS!
Han bjöd på jättegod o jätteonyttig smörgåstårta..inte speciellt ofta man blir bjuden på det. Kanske inte så konstigt då det inte e speciellt billigt. Men men. Gott iaf.

Så klart blev det ju snack om när bebisen ska komma. Helt plötsligt börja det gissas när. Vet inte om det var Lindas eller Maddes idé men nu har hela släkten satsat pengar (20 kr) på vilken dag. Blir det en dag som ingen har gissat får bebisen pengarna :) Fast med så många som har gissat blir det ju svårt. Jag skulle också gissa. Ja jag tog BF datumet, 8/2.  Det e ju lite svårt o veta. Så nu får vi se vem som vinner!!

Sen idag var vi på 3 års kalas.
Elias fyller år nästa fredag men då ska han till sin pappa så det blev idag istället. Direkt när vi kom dit möttes man av en jättemassa oljud, både från barn och leksaker. Med 6 barn blir det en hel del oljud. Där var även 3 bebisar men de var tysta och lugna. Tänk det tar inte många sekunder för 6 vildingar :) att stöka ner en lägenhet. Det var verkligen leksaker överallt.
Elias fick en del presenter. Både leksaker och kläder, men gitarren var nog mest omtyckt.
Av oss fick han en spindelmannen tröja, ett svettarmband och en liten sportflaska, båda dem med spindelmannen på. Allt hittade vi på H&M. Enligt Elias ska det antingen vara spindelmannen eller Blixten från filmen Bilar på allt. Speciellt på kläder. Tror han har varenda tröja man kan köpa med Blixten på hemma. Fast en del börjar han växa ur.

Nä nu ska jag fortsätta titta på Kalenderflickorna. Riktigt rolig/härlig film....
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0