måste bara...

visa Kickan när hon provade solglasögon för bebisar...en riktig liten cooling. Hon tyckte själv om dem.

-Lite mys vid skötbordet.

Nu vänder hon sig från rygg till mage utan problem. Så nu hittar man henne lite hur som helst när hon ligger i babygymmet. Dock verkar det som hon har glömt bort att hon faktiskt kan vända tillbaka till rygg själv. Så oftast blir hon sur efter ett tag på magen och då får man hjälpa henne :)

Just nu har vi fullt upp med att packa. Idag körde vi 3 lass till huset. Snacka om att man kan få in mycket i den lilla Yarisen :) Blev en hel del lådor när man började rota på vinden, men nu är där tomt. Fanns många halvfulla lådor så nu har vi några fler lådor o packa i.
Man har ju så mycket grejer, det e ju helt sjukt.

Det stora lasset blir nästa helg.
Sen kommer det tråkiga...städa städa städa. Den 15:e lämnar vi över nycklarna. Det  ska bli kul o flytta till Dalby men samtidigt så trivs jag i radhuset, synd att vi inte har ett rum till. Men men...

Igår blev Kickan 5 månader. 5...usch vad tiden går fort.
Mormor kom med packet...En massa fina kläder, en klänning och kortärmade bodysar bla.-Och en sån här. Har faktiskt tänkt köpa en fast i grönt eller rosa, men denna går lika bra. Kickan gillar den lika mycket som sin skwish.-En sån här. Denna fick hon också av sin mormor. Tack så mycket mormor!

Nä minsann sängen nästa!!

Natti Natti!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0