lite foton kanskeNu kan hon sitta själv. dock får man var med lite fortfarande då hon inte fattar att man kan ta emot med händerna när man trillar. Sen e man ju rädd om huvudet oxå ju =)

Nu har ju Kickan hunnit bli 7 månader. Shit vad tiden går fort...

Var hos gammelmoster Anette igår och det märks att hon uppfattar saker o ting nu för hon blev jätterädd för Benzon och Bella, de två Rottweilrarna som dem har. Hon fick en snäll men blöt puss på handen av Benson men det tyckte hon inte om =)
De e ju alldeles för stora tycker hon, så sen räckte det att hon såg dem för att hon skulle börja gråta. Och Benson som bara ville vara snäll och hälsa..Har fått låna Tovas hoppegunga. Den gillar hon starkt. Upptäckte dock att vi har bara karm på båda sidor endast i köksdörren. Märkligt...Anders har satt upp en krok i vardagsrummet men då måste den sitta där hela tiden då man måste böja ihop den för den e lite liten. Och då e gungan ivägen när man inte använder den. Får väl fixa en annan krok vid nåt tillfälle =)Nu e hon en hejare på att ålkrypa. Hon gör rätt rörelser med benen men hon fattar inte riktigt än att man kan använda knäna. Det kommer tids nog!!

Nä nu ska jag fixa välling till en sovande Novalie. Hade ju gått upp lite dåligt i vikt så nu blir det mat när man sover med..

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Tessan i Stockholm

Hej Lotta! Vad hon har vuxit och vad söt hon är ;o) Kul att följa även din blogg!Kram Tessan i Stockholm

2010-09-10 @ 19:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0